به گزارش خبرگزاری بازار، بر اساس آخرین گزارشهای مرکز آمار ایران، گوشت مرغ با ۱۸۰ هزار و ۱۰۶ تن، معادل ۹۷.۴ درصد از کل وزن گوشت طیور عرضه شده را تشکیل میدهد.
گوشت بوقلمون با ۱٫۹۴۳ تن و سایر انواع طیور با ۲٫۸۴۳ تن به ترتیب یک درصد و ۱٫۶ درصد از کل وزن گوشت طیور عرضه شده را تشکیل میدهند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در آذر ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت انواع طیور در کشتارگاههای رسمی کشور هفت درصد کاهش یافته است.
در ماه آذر ۱۴۰۲، نسبت به ماه مشابه سال قبل، مقدار عرضه گوشت طیور برای مرغ ۸ درصد، برای شترمرغ ۵۲ درصد و برای بوقلمون ۴۹ درصد، برای بلدرچین ۳۸ درصد و برای سایر انواع طیور ۸۰ درصد کاهش یافته است.
همچنین نتایج آمارگیری نشان میدهد که در آذر ۱۴۰۲، نسبت به ماه قبل (آبان)، مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاههای رسمی کشور حدود ۴ درصد کاهش یافته است.